products

OD 38mm GEWICHT 1.2mm Gr2-de Naadloze buis van het het Metaaltitanium van de Titaniumbuis

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: LH
Certificering: ISO9001:2015
Modelnummer: LHTG
Min. bestelaantal: 100KG
Prijs: USD15.00-29.00 per kg
Verpakking Details: Standaard de uitvoerverpakking
Levertijd: 7-25days
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 50000 Kg per maand
Gedetailleerde informatie
Rang: gr2 vorm: Ronde Vorm
Buitendiameter: 3mm 57mm Materiaal: Titanium
Norm: ASTM B338 Lengte: 0- 6000mm
Techniek: Naadloos of lassen muurdikte: Vereiste
binnendiameter: Vereiste Productnaam: Titaniumbuis
Oppervlakte: Oppoetsend of als uw verzoek Kleur: Metaal
Hoog licht:

titanium om buis

,

titanium gelaste pijp


Productomschrijving

Van het de leveringsastm B338 Gr2 OD38mm WT1.2mm de de naadloze titanium van de titaniumvallei buis/pijp

 

 

1. De eigenschap van de titaniumbuis

 

De titaniumbuizen hebben de eigenschap van lichtgewicht, met hoge weerstand en superieure mechanische eigenschappen. De titaniumbuizen worden wijd gebruikt in hitte-uitwisseling materiaal, zoals buis-type hitte-ruilmiddel, gerold type hitte-ruilmiddel, rol hitte-ruilmiddel, condensator, evaporator, en transmissiepijpleiding. Vele kernenergieindustrieën gebruiken titaniumbuizen als eenheids standaardbuizen.

 

2. Het voordeel van de titaniumbuis

 

1). De titaniumbuis heeft plasticiteit. De verlenging van de buis van het hoge zuiverheidstitanium kan 50 ~ 60% bereiken en de vermindering van de sectie kan 70 ~ 80% bereiken. Hoewel de sterkte van de buizen van het hoge zuiverheidstitanium laag is, kunnen de mechanische eigenschappen van zuiver industrieel titanium beduidend door een klein aantal onzuiverheden en de toevoeging van het legeren elementen worden verbeterd, zodat zijn sterkte met dat van met hoge weerstand kan worden vergeleken. Dit betekent dat de industriële zuivere titaniumpijp, zolang er een klein aantal ontruimingsonzuiverheden en andere metaalonzuiverheden is, het zowel met plasticiteit met hoge weerstand kan worden gemaakt, als juiste.


2). De specifieke sterkte (sterkte aan gewichtsverhouding) van de industriële zuivere titaniumbuis is zeer hoog in de materialen van de metaalstructuur, zijn sterkte, en staal, maar zijn gewicht is slechts 57% van het staal.


3). De hittebestendigheid van de titaniumbuis is zeer sterk, en het kan goede sterkte en stabiliteit in de atmosfeer van 500℃ handhaven.


4). De titaniumbuis heeft ook goede weerstand bij lage temperatuur, zelfs bij ultra-low temperatuur -250℃, heeft het nog een hoge schokweerstand, kan hoge druk en trilling weerstaan.


5). De sterke corrosieweerstand, die aan zijn sterke affiniteit aan zuurstof toe te schrijven is, kan een dichte oxydefilm op zijn oppervlakte produceren, die titanium tegen middelgrote corrosie kan beschermen. Daarom heeft het titanium goede stabiliteit in zure, alkalische, neutrale zoute oplossing en oxyderend middel, beter dan bestaand roestvrij staal en andere weerstand van de non-ferrometalencorrosie.

 

3. Chemische vereisten

 

ASTM Nr. Maximum Fe Maximum O Maximum N Maximum C Maximum H Pd Al Bal
Rang 2 0,3 0,25 0,03 0,1 0,015 - - Ti


4. Trekvereisten

 

ASTM-Rang Legeringssamenstelling Treksterkte Opbrengststerkte Verlenging min %
ksi Mpa ksi Mpa  
Rang 2 Zuiver Ti („Zuiver“) 50A - CP2 58 400 40 275 25

 

 

5. Gedetailleerde Beelden

OD 38mm GEWICHT 1.2mm Gr2-de Naadloze buis van het het Metaaltitanium van de Titaniumbuis 0

OD 38mm GEWICHT 1.2mm Gr2-de Naadloze buis van het het Metaaltitanium van de Titaniumbuis 1

OD 38mm GEWICHT 1.2mm Gr2-de Naadloze buis van het het Metaaltitanium van de Titaniumbuis 2

OD 38mm GEWICHT 1.2mm Gr2-de Naadloze buis van het het Metaaltitanium van de Titaniumbuis 3

OD 38mm GEWICHT 1.2mm Gr2-de Naadloze buis van het het Metaaltitanium van de Titaniumbuis 4OD 38mm GEWICHT 1.2mm Gr2-de Naadloze buis van het het Metaaltitanium van de Titaniumbuis 5

 

6. Kwaliteitsborging:

 

A. volgens globaal erkende normen, zoals ASTM, AMS, ASME. Verstrek derdeinspectierapporten. ISO-Kwaliteitsbeheersysteem.

 

B. visuele inspectie om de oppervlaktekwaliteit te controleren, die zonder gebrek, zwarte punt, en andere tekorten verzekert.

 

C. de chemische Samenstelling die alle chemische componenten ervoor zorgt kan de eisen van de klant tevredenstellen.

 

D. het mechanische Bezit testen die alle titaniumproducten ervoor zorgt heeft het tevredenstellen van mechanische eigenschappen vóór levering.

 

7. FAQ

 

1. Om het even welke korting?
A: De prijzen die wij zijn alle groothandelsprijzen in de eerste plaats hebben opgegeven. Ondertussen, zal onze beste prijs volgens uw ordehoeveelheid worden aangeboden, alstublieft uw aankoophoeveelheid specificeren wanneer u onderzoekt. De meer uw orde, de betere kortingen die wij zal aanbieden.

 

2. Bent u een fabrikant?
A: Ja. Als fabrikant met 13 jaar van ervaring, hebben wij adequate deskundigheid en vaardigheid bereikt. Zich baseert op onze eigen fabriek, bieden wij u onze beste kwaliteitsproducten aan aangezien wij volledig de Productafdeling en QC Afdeling hebben uitgerust.

 

3. Het Hoe kan ik weet of worden mijn producten geleverd?
A: Wij zullen u het Volgen Nr voor uw verwijzing informeren of u kunt ons voor verzendingsinformatie op om het even welk ogenblik contacteren.

 

4. Heeft uw bedrijf om het even welk certificaat verworven?
A: Wij zijn een verklaarde fabrikant met onze autodelen die door het ISO9001-Kwaliteitsbeheersysteem worden goedgekeurd.

 

5. Hoe ongeveer de kwaliteit van de producten?
A: Wij waarborgen strikte controle over elk detail van de producten. Elk product wordt zorgvuldig geïnspecteerd en vóór levering getest.

 

6. Wat over betalingstermijnen?
A: T/T, L/C, Western Union Paypal worden goedgekeurd.

 

7. Hoe is uw MOQ?
A: De minimumhoeveelheid voor bepaalde punten is slechts 20pcs. Maar MOQ kan worden verminderd wanneer u verscheidene verschillende soorten samen producten koopt. Voor nadere informatie, gelieve te voelen vrij om ons op elk ogenblik te contacteren.

 

8. Hoe ongeveer de levertijd?
A: Gewoonlijk binnen 5-7 dagen via uitdrukkelijke levering. Maar het hangt ook af van uw ordehoeveelheid.

 

9. Als u extra vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.

 

 

 

Contactgegevens
Maggie