products

Nano Bel die Jet Aerator For Aquaculture Water-Behandeling produceren Met duikvermogen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LHTi
Certificering: ISO9001:2015; TUV; SGS
Modelnummer: Titaniumventuribuis
Min. bestelaantal: 1sets
Verpakking Details: Triplexdoos met zacht schuim voor extra bescherming
Levertijd: In voorraad--3 days.production--15-20 werkdagen
Levering vermogen: 1000 Reeks/Reeksen per Maand
Gedetailleerde informatie
Naam: Nano de venturibuisinjecteur van de bellengenerator voor van de waterbehandeling en aquicultuur fabr Materialen: Titanium, nikkel, het nikkel van het titaniummolybdeen, titaniumdoel, de legering van de nikkelbasis
Macht: 3kw Nominale spanning: 380v
De diameter van de inhampijp: 50mm Luchttoevloed: 50m3/h
Na Garantie: Videotechnische ondersteuning, Onlineondersteuning Toepasselijke Industrie:: Kledingstukwinkels, Bouwmateriaalwinkels, Productieinstallatie,
Hoog licht:

Nano Bel Jet Aerator Met duikvermogen

,

Aquicultuur Jet Aerator Met duikvermogen

,

50m3/H Jet Aerator met duikvermogen


Productomschrijving

Nano de venturibuisinjecteur van de bellengenerator voor van de waterbehandeling en aquicultuur fabrieksleverancier

 

Productomschrijving

 

Jet Aerator Met duikvermogen noemt ook nano bellengenerator is speciale die verluchtingsequipement in de voorbehandeling van afvalwater en biologische waterzuiveringsinstallatie wordt gebruikt. Het wordt gebruikt om de vloeistof in de Geluchte Grit Chamber, de pre-Verluchtingstank, de Verluchtingstank en Tank van de Luchtoprichting te luchten en te mengen. Bovendien wordt Jet Aerator Met duikvermogen ook toegepast in het toevoegen van zuurstof aan Vijver Door aquicultuur en onderhoud van Landschapswater.

Het is samengesteld uit pomp met duikvermogen, uitwerper, disfusser, sucksionbuis en flexibele pijp. Gebaseerd op traditionele Jet Machine en gemengd de geavanceerde stroomtechnologie, gebruikt dit beluchtingstoestel de straalverluchting.

 

Venturi werkt door het zeggen dat wanneer een gas of vloeibare stromen door een venturibuisbuis, de dynamische druk zijn maximum bereiken en de statische druk zijn minimum bij het smalste deel van de pijp bereikt, en de snelheid van de gas (vloeistof) verhogingen aangezien het gebied in dwarsdoorsnede van de stroom vermindert. De gehele stroom gaat tegelijkertijd door het buis versmallende proces, zodat tegelijkertijd vermindert de druk. Dit leidt tot een drukverschil, dat wordt gebruikt om een externe zuiging te meten of te verstrekken aan de vloeistof

 

Venturi-de uitwerper is het belangrijkste onderdeel van de reinigingssysteem van het staartgas in chemische ondernemingen. De functie van de reinigingssysteem van het staartgas is schadelijke die gassen te verzamelen door diverse productiedelen worden geproduceerd met negatieve druk. Na het wassen van vloeistof, het gas dat aan de emissienormen voldoet zal terug naar de atmosfeer worden gelost. Om de verontreiniging te verminderen van het milieu door schadelijke stoffen.

 

Het gebruik van venturibuis: Het gebruik van de venturibuisbuis in de technologische ontwikkelingen van vandaag. Wegens zijn lage productie en onderhoud kosten. In wezen, moet één toepassing als apparaat (separator) in het de omloopsysteem van het aquariumwater handelen. De toepassingen in chemie zijn de zogenaamde die Venturi-pijpen, worden gebruikt om onzuiverheden te verwijderen uit vloeistoffen (verwijder gassen), of de snelheid van een vloeistof te meten. Op dezelfde manier past de bijtankende pijp van de voorbereidingseenheid in de bijtankende drukapparatuur ook dit principe toe. Het principe van venturibuiseffect kan op ventilatie van sommige mechanische componenten en gebouwen worden toegepast. Gebaseerd op venturibuis effect riep het productiemateriaal, venturibuis XXXX, zoals Venturi-het neerslagmiddel van het watermembraan, Venturi-verspreidingsbuis, Venturi-samentrekkingsbuis, de straalpomp van Venturi, Venturi-stroommeter, Venturi-het neerslagmiddel van mixerventuri, Venturi-klep, enz.

 

 

Venturi van speciale corrosiebestendige materialen (zoals titanium, nikkel, zirconium, enz.) wordt gemaakt kan ook in zure recyclingssystemen in de chemische industrie worden gebruikt om zuur recycling te bereiken, dat middelen en kosten voor ondernemingen en de maatschappij kan besparen die. Andere geproduceerde substanties (zoals HCl/Fe2O3) kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt om inkomensvoordelen op te leveren.

Venturi-de stofcollector kan het aantal schadelijke die verontreinigende stoffen zeer verminderen door sommige ondernemingen met ernstige stofverontreiniging worden gelost. Kan een grote rol in milieubescherming spelen.

Omdat de venturibuis het geen systeem van de machtsaandrijving gebruikt, kan het heel wat energie ook besparen. Daarom kan een groot aantal toepassingen van Venturi reusachtige economische voordelen aan het land en de maatschappij brengen.

 

Nano Bel die Jet Aerator For Aquaculture Water-Behandeling produceren Met duikvermogen 0

Nano Bel die Jet Aerator For Aquaculture Water-Behandeling produceren Met duikvermogen 1

Nano Bel die Jet Aerator For Aquaculture Water-Behandeling produceren Met duikvermogen 2

 

Werkend hoofd

 

De stroom van het de opbrengswater van de waterpomp en de stroom van de vorm hoge snelheid door pijp, zullen arround de pijp negatieve druk vormen en zullen lucht krijgen, zal de lucht zich met water in mengelingskamer mengen. De gemengde lucht en het water zullen straal uit in hoge snelheid door verspreider. Lucht-water zal het mengen zich verluchtingsverwerking in afvalwatervijver overnemen. Bovendien, de asmacht zal niet veranderen wanneer de diepteverandering, de luchttoevloed kan veranderen. Zo kan de nano bellengenerator in de grote waterspiegelverandering worden gebruikt

 

Arbeidsvoorwaarde

 

Hoogste temperatuur onder 400C

Media PH 5-9

Middelgrote dichtheid 1150kg/m3

Specificatieinleiding:

 

Nano Bel die Jet Aerator For Aquaculture Water-Behandeling produceren Met duikvermogen 3

Parameters

 

Nano Bel die Jet Aerator For Aquaculture Water-Behandeling produceren Met duikvermogen 4

   Nano Bel die Jet Aerator For Aquaculture Water-Behandeling produceren Met duikvermogen 5

Eigenschappen

 • Het intensieve mengen zich
  De druk door drijvende kracht door straalgat wordt veroorzaakt veroorzaakt krachtige waterstroom, die straal na gemengd met lucht realiseert om zuurstof te maken zich efficiënt in water bewegen en tegelijkertijd goed het mengen zich effect bereiken, dat het stroomtarief kan handhaven noodzakelijk voor het geactiveerde modder drijven. die
 • Stil en noise-free
  De machineeenheid wordt ontworpen om in water met laag het winden aantal te lopen en met geringe geluidssterkte: kan de lucht-opname buis over land bovendien met het tot zwijgen brengen van materiaal worden uitgerust. De kosten kunnen worden gedrukt aangezien geen andere echovrije ruimte wordt vereist.
 • Gemakkelijk voor installatie en onderhoud
  Er zijn twee types voor uw selectie: uitgerust met of zonder automatisch bandapparaat. Gemakkelijk voor installatie en onderhoud, die verrichtingskosten besparen.
 • Brede waaier van de dienst
  Het wordt wijd gebruikt in industriële waterzuiveringsinstallatie, aftakkingsbehandeling van veelandbouw en veeteelt en de algemene vuile techniek van de rioolverluchting. De geactiveerde moddermethode wordt toegepast om verluchtingstank aftakkingsfaciliteiten van fabriek te behandelen. Het kan of individueel of op een gecombineerde manier worden gebruikt.
 • Constructieve specificatie
  Dit straalbeluchtingstoestel met duikvermogen keurt speciaal ontworpen pomp van verluchting goed, die de integrale eenheidsluchtbel vormt die sectie produceren en automatisch apparaat vastmaak.
 • Speciale verluchtingspomp
  De speciale verluchtingspomp gebruikt krachtige drijvende kracht, die niet bevuilt blokkeert. Daarom heeft het lange levensduur.
 • Luchtbel die sectie produceren
  Deze sectie is samengesteld uit air-inlet buis, pijphouder, gasmengselkamer en uiteenlopende pijp. Het water wordt in gasmengselkamer bij hoge snelheid van pijphouder met pompafzet die wordt verbonden gepompt. De lucht wordt geïntroduceerd in gasmengselkamer door air-inlet buis en met waterstroom gemengd, dan door uiteenlopende pijp gemengd.
 • Automatisch maak apparaat vast
  Dit materiaal is samengesteld uit inductiebuis, leidend plaat, de bandeenheid. Tijdens onderhoud van materiaal, kan de pomp direct van water door inductiebuis samen met het bandapparaat worden teruggetrokken.

Verpakking & het Verschepen

                                                            Nano Bel die Jet Aerator For Aquaculture Water-Behandeling produceren Met duikvermogen 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsinformatie

 

Als belangrijke fabrikant van titaniumproducten meer dan 16 jaar, heeft Baoji Lihua titaniumbuis naar vele landen, met inbegrip van de V.S., India en Korea enz. uitgevoerd. De kwaliteit van onze producten wordt op brede schaal erkend. Zo zou u vertrouwen in ons bedrijf moeten hebben.

 

- .jpg

 

 

- .jpg

 

 

- .jpg

 

.jpg

Nano Bel die Jet Aerator For Aquaculture Water-Behandeling produceren Met duikvermogen 11

PR

 

oduct Desn

Contactgegevens
myrna