products

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LHTi
Certificering: ISO9001:2015; TUV; SGS
Modelnummer: Titaniumruilmiddel
Min. bestelaantal: 1sets
Verpakking Details: titaniumshell en buiswarmtewisselaar die verpakken: Standaard uitvoerend pakket.
Levertijd: In voorraad--3 days.production--15-20 werkdagen
Levering vermogen: 1000 Reeks/Reeksen per Maand
Gedetailleerde informatie
Naam: Buis van de titanium de Corrosiebestendige Warmtewisselaar en shell warmtewisselaar Materialen: Titanium, nikkel, het nikkel van het titaniummolybdeen, titaniumdoel, de legering van de nikkelbasis
Kerncomponenten: Drukvat Structuur: BuisWarmtewisselaar
Maximum Werkdruk: 3.0MPa Vloeibaar Stroomtarief: 2.5m/s
Voltage: 220v/380v/customized Producttype: Hydrostatisch en Pneumatisch
Inspectie: Hydrostatisch en Pneumatisch Toepassing: Hitteoverdracht
Hoog licht:

Anticorrosieve Ti-BuisWarmtewisselaar

,

Ti-BuisWarmtewisselaar 2.5m/S

,

Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar


Productomschrijving

 

Buis van de titanium de Corrosiebestendige Warmtewisselaar en shell warmtewisselaar

                

Productomschrijving

 

 

Het algemene begrip van de reactieketel is de container fysieke of chemische reactie. Door de structurele ontwerp en parameterconfiguratie van de container, de worden verwarmen, verdamping, koelen en het mengen zich functies met lage snelheid de vereist door het proces gerealiseerd.
De reactieketel is een container wordt gebruikt om het het mengen zich en reactieprocédé van substanties in de chemische industrie te voltooien, en één van het materiaal voor het chemische en fysieke reactieproces van materialen dat. Het is gewoonlijk samengesteld uit ketellichaam, hitteoverdracht, transmissie, het bewegen en het verzegelen. Toch zijn er een paar reactoren zonder het bewegen. De belangrijkste technologie van het reactieprincipe van de reactor beweegt. De verschillende reacties en het bewegen selectie is verschillend.

 

Het ontwerp van de reactor is complex. Een reeks parameters van de reactor moet volgens de druk en de temperatuur in de reactor en de aard van het materiaal worden bepaald. Bijvoorbeeld, zal de muurdikte verschillend zijn als de druk verschillend is. De temperatuur is verschillend, zal de wasregeling van mechanische verbinding een groot verschil hebben; Het ketelmateriaal is corrosief, zodat zullen het ketelmateriaal en het bewegen het materiaal verschillend zijn.


De reactieketel wordt wijd gebruikt in aardolie, chemisch product, rubber, pesticiden, kleurstoffen, geneeskunde en de voedselgebieden, wordt etc. gebruikt aan volledige vulcanisatie, nitrificering, hydrogenering, alkylation, polymerisatie, condensatie en andere processen van het drukvat, zoals reactor, reactiepot, decompositiepot, polymerisatieketel; Het materiaal heeft het staal van het koolstofmangaan, roestvrij staal, zirconium over het algemeen de legering, van de nikkelbasis (Hastelloy, Monel, inconenikkel) en andere samengestelde materialen.

 

 

De algemene structuur van de reactieketel. De algemene structuur van de het centrum van het reactor verticale schip het bewegen reactor is hoofdzakelijk samengesteld uit het bewegen van apparaat, verzegelde installatie en het bewegen tank. In de reactieketel, om de reactiesnelheid te versnellen, verbeter zich het mengen en verbeter het effect van massa of hitteoverdracht,

 

 

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 0

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 1

 

Productomschrijving

 

Materiaal facultatief titanium/stainless staal/koolstofstaal
Warmtewisselaargebied volgens arbeidsvoorwaarden
Het werken/Ontwerptemperatuur volgens het facultatieve ontwerp
Druk volgens het facultatieve ontwerp
Toepassing olie, chemisch product, apotheek, voedsel, elektriciteit, document…

 

 

 

 

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 2

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 3

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 4

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 5

 

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 6

Gebruik & Toepassingen:
Het shell en buisruilmiddel is een soort warmtewisselaar dat wijd voor chemisch product en alcoholproductie van toepassing was. Het is hoofdzakelijk samengesteld uit shell, buisblad, hitte die buis ruilen, die hoofd verzegelen, keerschot, ect. Het kan van roestvrij staal, duplexroestvrij staal, Titanium (Ti) worden gemaakt, koolstofstaal… Tijdens de warmtewisselaar, gaat een koning van vloeistof van de buisverbinding binnen van het verzegelende hoofd, stroomt in de buis en gaat van de andere buisverbinding weg van shell en gaat van de andere buisverbinding weg van shell, die shell pas wordt genoemd.
Shell en de buiswarmtewisselaar behoren tot petrochemisch materiaal, zijn samengesteld uit een buisdoos, shell en een buisbundel, etc. De U-vormige buiswarmtewisselaar heeft slechts één buisplaat, en beide einden van de pijp worden bevestigd op dezelfde pijpplaat. Bovendien om de vermindering van de pijpmuur van de elleboog, het rechte pijpdeel van de muurdikte van de pijp goed te maken. Dit beïnvloedde het gebruik van de gelegenheid, is het slechts geschikt want pijpshell het verschil van de muurtemperatuur groter is, of de shell kant van het middel is gemakkelijk aan schaal en de pijp is schoon en niet gemakkelijk aan schaal, op hoge temperatuur, hoge druk, corrosie van de situatie.
Ons die water aan luchtwarmtewisselaar kan Niet genormaliseerd zijn gemaakt wordt aangepast en na internationale certificatie, zoals ASME, GB, Ce, ISO ect.

 

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 7

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 8

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 9

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 10

 

- .jpg

 

 

- .jpg

 

 

- .jpg

 

.jpg

Anticorrosieve Ti-SGS van de BuisWarmtewisselaar 2.5m/S 3.0MPa 15

PR

oduct Desn

Contactgegevens
myrna